تهران در آستانه هوای ناسالم لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های مشهد در هفته اول مهر

به گفته فرماندار مشهد مدارس و دانشگاه های مشهد در هفته نخست مهر تعطیل هستند و این اماکن به اسکان زائران دهه پایانی صفر اختصاص یافته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱ - 2022 September 18
کد خبر: ۱۵۱۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر محسن داوری در حاشیه افتتاح قرارگاه عملیاتی خدمات سفر شهرستان مشهد در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس ابلاغ شورای آموزش و پرورش استان خراسان رضوی همه مدارس شهر مشهد تا پنج مهر تعطیل هستند و مدارس در اختیار اسکان زائران خواهد بود.

وی گفت: در نشستی که هفته قبل معاون اول رییس جمهور در مشهد داشتند، ایشان به وزیر علوم اعلام کردند دانشگاه ها در مشهد در هفته اول مهر تعطیل است و ظرفیت دانشگاه ها به اسکان زائران اختصاص می یابد.

فرماندار مشهد با اشاره به فعالیت قرارگاه خدمات سفر در مشهد خاطر نشان کرد: در این روزهایی که امام رضا(ع) میهمان زیادی دارد، میهمان نوازی شایسته را به همگان نشان خواهیم داد و در این راستا قرارگاهی در قالب چهار کمیته و ۱۲ کارگروه تشکیل داده ایم.

داوری افزود: کمیته اسکان و رفاه زائر زیر نظر معاونت سیاسی و کمیته تامین و تنظیم و نظارت بربازار زیر نظر معاونت توسعه و برنامه ریزی فرمانداری فعالیت دارد.

وی گفت: حمل و نقل بین شهری و درون شهری و ارائه خدمات به زائران و هیاتها در موکبها در قالب کمیته زیرساخت و حمل و نقل و زیر نظر معاونت عمرانی خواهد بود و از آنجایی که مهمترین مقوله در این ایام امنیت و نظم زائر و عزادارای است کمیته امنیتی نیز زیر نظر معاونت امنیتی و انتظامی فرمانداری فعالیت خواهد کرد.

فرماندار مشهد ادامه داد: هیاتهای مذهبی توسط شورای هیات مذهبی به عنوان نهادی مردمی مدیریت می شوند و از طرف دیگر همه هیاتها از سوی بخشهای حاکمیت مورد حمایت می باشند.

داوری به برنامه ریزی برای بازگشت همه زائران از جمله زائران پیاده از مشهد اشاره کرد و گفت: زائران هیاتی و گروهی در مکانهای عمومی مشهد مانند مدارس، مساجد و حسینیه ها اسکان می یابند و از هم اکنون این اماکن برای آنها رزرو شده است.

وی اضافه کرد: ۶۰۰ هزار اقامت شبانه شامل اماکن رسمی و اضطراری نیز برای افرادی که به صورت خانوادگی به مشهد می آیند نیز در نظر گرفته شده است.

فرماندار مشهد همچنین گفت: در دهه پایانی صفر ارزاق عمومی مورد نیاز جمعیت زائر و مجاور در مشهد تامین شده است و برای توزیع این اقلام ۵۰۰ مرکز و واحد صنفی اقلام ۱۶ گانه را با قیمت مصوب توزیع می کنند، چهار پایگاه نیز در اطراف حرم مطهر رضوی وظیفه نظارت برای عرضه صحیح این اقلام را برعهده دارند.

داوری بیان کرد: جمعیتی که در روزهای پیش روی به مشهد سفر خواهند کرد، قابل پیش بینی نیست اما قاطعانه می گوییم هر ظرفیتی در استان بوده برای این میزبانی پای کار آمده و تلاش داریم بهترین خدمات در حد توان ارائه دهیم.

وی گفت: با همکاری مساجد در محلات مردم برای میزبانی از زائران دهه پایانی صفر پای کار آمده اند و هر کس بخواهد می تواند در سامانه مربوطه ثبت نام کند./ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار